Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ferro-Bet Rustfjerner 1.ltr

219

Ferro-Bet Rustfjerner fjerner rust og preparerer ståloverflaten før maling. Den forandrer også aktiv rust til passiv jernfosfat og hindrer videre rustutvikling under det nye malingslaget. Rustfjerneren kan påføres f.eks ved neddypping, med sprøyte eller med kost. Løs rust børstes vekk først.
Når man oppnår en gråhvit hinne har ferro-Bet Rustfjerner arbeidet seg inn i rusten. Denne hinnen kan da børstes eller spyles vekk.(Hvis overflaten er mørk og klebrig er prosessen ikke ferdig). Ved kraftig rustangrep må prosessen gjentas. Overflaten må ikke viderebehandles før den er helt tørr.

For det beste og den lengste bevaringen av det du jobber med, er et rent grunnlag alltid den beste veien å gå. Fjern rust med Ferro-Bet Rustfjerner og slipp gjøre den samme jobben om 2 år.

HUSK!
Metall har to sider. Man vil aldri klare å stoppe rust om man ikke tar begge sider av metallet, og forsegler etterpå for fuktighet og oksygen! Se derfor på hva vi kan tilby av etterbehandling.

Råd Til En Hobbymekaniker.
Har man mange skruer og div. småting man ønsker fjerne rusten på anbefales å kutte toppen på en 5ltr kanne og legge alt i bad med Rustfjerner. Dette badet kan brukes mange ganger. Kommer det mye olje og skitt i badet, er dette bare å ta ut, da dette legger seg på toppen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn