Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Colourlock Leather Fresh 1L

313

Colourlock Leather Fresh. Ferdigblandet farge

PS! Uten Skinnprøve sender vi kun ut standard svart farge F34. 

Tillegg på farge med skinnprøve 200,- Ønsker du farge blandet etter skinnprøve velger du det i dropdown menyen under valg a volum. 

Leather Fresh er en farge toner som forsegler og farger både riper og skader. Produktet er utviklet for å restaurere falming og spreking i napa, full-grain og lakkert skinn. NB! Ikke bruk dette produktet på skinntyper som absorberer vann, skinn som Suede og Nubuk. Før påføring av produktet er det viktig å rense skinnet med Colourlock mild leather clean eller Colourlock Strong Leather clean, deretter fjerne voks og fett ved bruk av colourlock leather cleaing spirit. Dekk område rundt objektet som skal behandles før prosessen iverksettes, ettersom produktet kan være ødeleggende for tepper og de fleste typer innendørs gulv. Leather Fresh påføres ved bruk av en svamp. Masser inn produktet i sirkulære bevegelser fra søm til søm. Aldri påføre produktet direkte på skinnoverflaten. Tørk deretter ved hjelp av en hårføner eller varme pistol. For områder som er vanskelige å nå , eller med ujevne kanter kan det (prikkes på) ved hjelp av en svamp. Produktet finnes i 44 farge variasjoner, for en nøyaktig finish. Ved uheldig påføring av produktet rens umiddelbart med varmt vann. Etter behandling anbefales det å preservere og beskytte skinnet med Colourlock Leather protector. 

Vi blander farge som er tilpasset til ditt interiør etter motatte farge prøver!

NB! Dersom en av disse fargene ikke oppfyller ditt behov, ta gjerne kontakt med oss eller send med en farge prøve for befaring. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn