Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Autoglym High Performance Tyre Gel

239

Denne viskøse geleen er et holdbart og velduftende glansmiddel til dekk. Den inneholder aktive silikon-polymer som gir dybde i glansen og bedre holdbarhet. Velg selv om du vil ha en høyglans eller silkematt overflate ved å la produktet tørke uten etterbehandling, eller ved å tørke av med mikrofiberklut før produktet har tørket.

Autoglym High Performance Tyre Gel er neste generasjon dekk fornyer fra Autoglym. Den tykke, vannbaserte formelen gir en høy glans på alle dekk – om du vil ha det. Eller du kan velge å ha en matt finish, ved å tørke over med en mikrofiberkut etter 3-4 minutter. Genialt!

Autoglym High Performance Tyre Gel er også ypperlig å bruke i hjul brønner og utvendig plastlister.

Autoglym High Performance Tyre Gel gir mer enn et flott utseende. Den gir også varig beskyttelse til gummi og vinyl. Avansert UV beskyttelse gir en meget god og holdbar beskyttelse mot falming og andre påvirkninger. Gummi og vinyloverflater vil være smidige, fleksible, og beholder sin farge med regelmessig bruk av Autoglym High Performance Tyre Gel

Den er laget av silikon-polymer som gir dybde i glansen og bedre holdbarhet. Den legger seg ikke som en hinne på utsiden, men trekker inn og gir dybde i glansen, eller matthet med dybde om du ønsker matt finish. Skaper en skinnende, men aldri fettete, finish på alle gummi og vinyloverflater. Finishen er vannbasert, så den vil ikke tiltrekke seg støv. Dekk geleen vil ikke slynge av eller bli skylt av.

Autoglym High Performance Tyre Gel er lett å påføre med en Autoglym Perfect Polish Applicator. Gir en utmerket jevn dekning over det enorme utvalg av gummityper og listverk som brukes i moderne dekk. Glatt, fett-fri formulering. Formulering utviklet for å være holdbar og motstandsdyktig overfor krevende kjøreforhold. Iøynefallende rosa gel med søt og tiltalende duft.

Innhold: 500 ml

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn